Stiri

3 decese si 6 raniti la Raliul Jim Clark din Scotia

De 2 iunie 2014No Comments

Spectatorii de la raliuri sunt printre putinii fani din lumea sporturilor care isi risca viata, uneori mai mult decat o fac pilotii care concureaza.  Din nefericire, Raliul Jim Clark avea sa confirme periculozitatea la care sunt expusi infocatii fani de motorsport din Scotia.

Doua accidente separate s-au terminat extrem de grav. Primul dintre acestea a avut loc pe proba speciala Eccles, cand o masina a parasit traseul si a lovit din plin cinci oameni.

Proba a fost suspendata iar victimele au fost transportate de urgenta la spital. Doua ore mai tarziu, o alta masina a iesit in afara drumului pe proba speciala Little Swinton si a lovit alti patru spectatori, dintre care trei au murit.

Al patrulea  a fost transportat in stare critica la spital. Raliul Jim Clark, denumit dupa legendarul pilot scotian decedat in cursa, la Hockenheim, in 1968, s-a incheiat astfel  in cel mai prost mod cu putinta. 

Share

Leave a Reply

3 × 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373