Stiri

30.000 de masini Tesla prezinta risc de incendiu

De 31 ianuarie 2014No Comments

Tesla a dat lovitura cu Model S, cel mai cautat model electric din acest moment. Insa, tanara marca auto din California nu este ferita de unele probleme de fiabilitate aparute la modelul electric.

National Highway Safety Traffic Administration (NHTSA), autoritatea suprema din transporturile americane, a desfasurat o investigatie care a concluzionat ca 29.222 masini Tesla prezinta un risc de incendiu.

Autoritatile au descoperit probleme la NEMA 14-50 Universal Mobile Connector (UMC), dispozitivul de conectare la priza, care se supraincalzeste. Toti cei aproape 30.000 de proprietari vizati nu sunt, insa, nevoiti sa mearga in service pentru a rezolva problema, avand nevoie doar de un update la software.

Soft-ul detecteaza fluctuatiile incarcatorului si reduce capacitatea de incarcare cu 25%. Pana acum nu a fost raportat niciun incident prevazut in raportul NHTSA.

http://www.youtube.com/watch?v=pFaseqe06OM

Share

Leave a Reply

16 + seven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373