HighlightStiri

7 noi autobuze Mercedes-Benz pentru transportul in comun oradean

De 15 iunie 2020No Comments

Mercedes-Benz Trucks & Buses Romania a livrat catre Oradea Transport Local, primele sase autobuze Mercedes-Benz Conecto, carora li se va alatura si un model Mercedes-Benz Citaro Hybrid. Autobuzele au o lungime de 12 metri, podea coborata si o capacitate extinsa de transport calatori, de pana la 108 de pasageri, 27 pe scaune. Vehiculele de transport persoane indeplinesc cele mai stricte standarde de poluare, respectiv Euro VI, etapa D.

„Ne bucura decizia autoritatilor oradene de reinnoire a flotei de transport public. Astfel, autobuzele Mercedes-Benz Conecto vor asigura indeplinirea cu succes a celor doua obiective principale ale autoritatilor: reducerea semnificativa a emisiilor poluante si a costurilor de operare. De asemenea, nivelul ridicat de echipare, prevazut cu numeroase sisteme de siguranta si asistenta, asigura un confort sporit pasagerilor si o experienta de conducere mult mai relaxata soferilor”, a declarat Bogdan Aldea, Sales & Marketing Director Autobuze si Autocare din cadrul Mercedes-Benz Trucks & Buses Romania.

Noile vehicule dispun de sisteme de informare, sunt prevazute cu camere de supraveghere si includ un sistem de monitorizare a numarului de pasageri. In plus, autobuzele sunt dotate cu rampa de acces pentru persoanele cu dizabilitati, zona dedicata pasagerilor cu mobilitate redusa si sunt prevazute cu scaune capitonate pentru confortul calatorilor, precum si cu prize pentru incarcarea dispozitivelor mobile. In prezent, Mercedes-Benz Conecto se afla in operare in orase importante, precum Varsovia, Istanbul, Casablanca.

Share

Leave a Reply

4 × three =