Stiri

A doua serie din “Colectia de la Count’s Kustoms” pe HISTORY®

De 12 iunie 2013No Comments

History, numarul 1 pe nisa canalelor de documentare din Romania, va difuza, incepand de maine, 13 iunie, a doua serie din “Colectia de la Count’s Kustoms”. Prima serie, difuzata in fiecare joi pe History, s-a bucurat de succes in randul romanilor, ajungand rapid in topul celor mai vizionate emisiuni din grila.

Danny “The Count” Koker se intoarce pe History. El este legenda din Las Vegas care cumpara, restaureaza si tuneaza masini si motociclete clasice si apoi le vinde celor pasionati. Danny iubeste masinile si motocicletele americane clasice, de la Thunderbird si Corvette la Harley si triciclete tunate. Fiecare episod din „Colectia de la Count’s Kustoms” este plin de povesti inedite despre automobile istorice si transformari spectaculoase.

A doua serie din „Colectia de la Count’s Kustoms” se va transmite pe History in fiecare joi, de la 21.00, la fel ca sezonul precedent. Prima serie, recent incheiata, a ajuns rapid printre preferintele telespectatorilor romani, situandu-se in luna mai in top 10 cele mai apreciate seriale History. (conform datelor oferite de ARMA, in perioada 1 -31 mai 2013, target din mediul urban cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani)

Share

Leave a Reply

four × 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373