Stiri

A inceput productia Kia XCeed facelift la fabrica de la Zilina

De 30 septembrie 2022octombrie 7th, 2022No Comments

Primele exemplare Kia XCeed facelift au iesit de pe linia de productie a uzinei din Zilina, Slovacia, demarand astfel utilizarea noilor tehnicilor de productie mai eficiente si mai sustenabile. Linia de productie modernizata include 40 de noi roboti avansati in halele de vopsire si asamblare, parte a unui plan pe termen lung de crestere a automatizarii, eficientei si conformitatii cu cele mai recente standarde de mediu. In ceea ce priveste sustenabilitatea, fabrica foloseste energie 100% regenerabila pentru operatiunile sale, in timp ce caldura si apa din atelierul de vopsire sunt reciclate in intreaga fabrica pentru a reduce deseurile.

Toate modelele Kia de la Zilina sunt fabricate pe aceeasi linie de productie, ceea ce sporeste eficienta si ajuta compania sa raspunda mai bine la tiparele in schimbare ale cererii din diferitele game de modele. Alaturi de noul XCeed, Zilina mai produce si alti membri ai familiei de modele Ceed, impreuna cu a cincea generatie a modelului Sportage. De asemenea, fabrica asambleaza si sistemele de propulsie „smartstream” de 1.5 litri „Kappa” pe benzina si mild-hybrid, impreuna cu motorul t-GDi „Gamma” de 1.6 litri.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373