HighlightStiri

A inceput programul „Permis pentru viitor”

De 27 noiembrie 2019No Comments

Fundația Pentru Comunitate, in colaborare cu MOL Romania, a anuntat inceperea programului „Permis pentru viitor”, ediția a cincea. Pot participa tineri din medii defavorizate, elevi sau absolvenți de liceu, școli profesionale sau scoală generala, nascuti intre 1 ianuarie 1995 și 1 septembrie 2002 inclusiv. Programul acopera cheltuielile necesare obținerii permisului de conducere (școala de șoferi și taxele adiacente).

In cele patru editii de pana acum, aproximativ 150 de tineri din medii defavorizate au primt acest ajutor material, obtinand inre timp permisul de conducere. Majoritatea aplicatiilor sunt pentru categoria B, dar sunt cazuri, inclusiv la ultima editie, cand o tanara din Oradea a aplicat pentru categoria C si a si obtinut permisul.

Actele si formularele necesare se gasesc pe site-urile www.pentrucomunitate.ro si www.molromania.ro. Documentatia pentru inscriere in program se poate incarca online pe site-ul Fundatiei Pentru Comunitate sau se poate trimite prin posta la sediul fundatiei, 400750 Cluj, O.P. 1, C.P. 390, mentionandu-se pe plic „Permis pentru viitor”.

Termenul limita de depunere a documentatiei (data expedierii postale) este de 25 ianuarie 2020, rezultatele fiind publicate pe site-urile Fundatiei Pentru Comunitate si MOL Romania pana la data de 28 februarie 2020. Castigatorii admisi in program vor fi instiintati pana pe 15 martie 2020.

Share

Leave a Reply

three × 3 =