Special

A luat nastere Fundatia Groupe Renault Romania

De 11 iunie 2018No Comments

Compania Renault a a anuntat crearea fundatiei Groupe Renault Romania in cadrul unui eveniment organizat in mijlocul naturii, la Gradina Botanica din Bucuresti.

Mobilizarea pentru o lume mai buna si Accesul la arta si cultura sunt cele doua domenii sub care Fundatia Groupe Renault Romania va activa in viitor.

Groupe Renault Romania priveste spre viitor, spre generatiile care vor accentua semnalul schimbarilor, oricare ar fi domeniul de activitate. Daca astazi, odata cu lansarea Fundatiei noastre, am ales sa va conectam la mediul inconjurator, la problematica acestuia, in viitor va vom detalia proiecte care sustin si directiile noastre strategice de responsabilitate sociala corporativa. Pana la sfarsitul anului 2019, alaturi de partenerii nostri de la Plantam fapte bune in Romania, vom sustine cu material saditor plantarea a  30.000 de copacei la nivel national. Numarul acestora nu a fost ales intamplator. Anul trecut, gratie programului REMAT, au fost vandute aproape 30.000 de vehicule noi, care respecta normele de protectie a mediului. Acestui demers i se adauga trei initiative de voluntariat intern, la Bucuresti, Mioveni si Titu”, a declarat Antoine Doucerain, presedintele Fundatiei Groupe Renault Romania si director general Groupe Renault Romania.

Fundatia Groupe Renault Romania are drept obiectiv pe termen lung sa consolideze angajamentul companiei, prezenta de 19 ani in Romania, sustinand initiative in sprijinul societatii, in doua domenii principale care sunt parte a angajamentelor Groupe Renault, de multi ani:

  • MOBILIZE, cu doua teme: Incluziunea prin Educatie, Diversitate, Intreprinderi sociale si Mobilitatea sustenabila prin Protectia mediului si Siguranta rutiera.
  • ACCES LA ARTA SI CULTURA prin intermediul Artei cinematografice, Artei contemporane si Culturii franceze

Pana la sfarsitul anului 2019, Groupe Renault Romania va sustine cu material saditor actiunile de impadurire organizate de Plantam fapte bune in Romania – plantarea unor copacei pe terenuri forestiere cu probleme (terenuri agricole degradate, cu risc de alunecare, supuse fenomenului desertificarii) sau pe terenuri din interiorul oraselor.

Share

Leave a Reply

one × 3 =