Stiri

A8 Audi Exclusive Concept, o cabina de lux pe limuzina germana

De 18 noiembrie 2013No Comments

Audi a prezentat, in 2011, la Frankfurt, conceptul A8 Exclusive iar acum revine asupra proiectului cu un concept care a fost denumit A8 Audi Exclusive Concept.

Mai mult, anunta ca modelul bazat pe un A8L W12 va fi comercializat sub forma unei editii limitate la 50 de exemplare. Vorbim despre un interior de lux extrem de mult modificat fata de ceea ce prezinta in mod normal limuzina germana. O piele speciala in nuanta Agatha Cognac furnizata de producatorul italian de mobila Poltrona Frau este pusa in valoare de cusaturile si insertiile de Granite Gay.

Mai mult, nuanta speciala a scaunelor face casa buna cu insertiile din lemn de maslin de la nivelul plansei de bord si cu pielea Nappa prezenta pe bord si volan.

Jocul contrastelor este si mai evident daca privim plafonul imbracat in Alcantara alba sau insetiile de lemn scump de pe consola. Este inca neclar cat va costa acest pachet de personalziare pentru cabina, cat va adauga Audi la pretul care sare bine de 100.000 de euro pentu limuzina A8L W12. Insa este clar cand va fi disponibil pe masina noul interior exclusivist: de la inceputil lui martie, anul viitor.   

Share

Leave a Reply

2 × 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373