HighlightStiri

ABT potenteaza spectaculos Audi RS7

De 3 aprilie 2020No Comments

Deja un model extrem de performant, Audi RS7 a primit un pachet de performanta de la ABT, care ridica puterea si cuplul motorului V8 bi-turbo de 4 litri de la 600 CP si 800 Nm la 740 CP, respectiv 920 Nm. Ca urmare, acceleratia de la 0 la 100 kmh a scazut de la 3,6 secunde la 3,2 secunde. Asemenea valori trebuie translatate cate mai bine pe sosea, asa ca ABT nu s-a limitat doar la modificari ale motorului, ci si ale suspensiei. ABT RS7-R (titulatura completa a masinii) poate fi echipata cu una dintre cele doua optiuni puse la dispozitie de tunerul din Kempten, cu arcuri tip coilover si bare antiruliu sport.

Exteriorul, deja impresionant in versiune stock, a primit o personalizare spectaculoasa, ce include spoilere suplimentare in fata si in spate, calandru cu layout si logo ABT, eleron pe hayon, un difuzor central posterior si jante de 22 de inci. Si la interior sunt modificari interesante, cu volan finisat in piele si fibra de carbon, respectiv scaune redesenate si personalizate cu logo-ul RS7-R.

ABT RS7-R va fi produsa intr-o serie limitata de 125 de exemplare, iar masina din fotografii este unitatea nr.1, detinuta de pilotul de Formula E, Daniel Abt, nimeni altul decat fiul lui Johann Abt, fondatorul companiei. Denumita “ALLTHEWAYABT RS7-R”, aceasta prezinta o personalizare speciala a vopselei si  elemente portocalii ale caroseriei, inclusiv etriere de aceeasi culoare. Pe consola centrala a fost gravata manual inscriptia “Handcrafted for DA”.
Si, chiar Daniel Abt este cel care face un walkaroundul de mai jos, in germana, intr-adevar…Insa cu subtitrarea aferenta.

 

Share

Leave a Reply

11 + 19 =