HighlightStiri

ABT prezinta primul pachet de tuning pentru Golf 8

De 27 martie 2020No Comments
; ; ; ;

Tunerul bavarez ABT este prima casa independenta care propune un pachet de customizare pentru noul Volkswagen Golf. De altfel, compania din Kempten a oferit programe de tuning pentrui fiecare generatie Golf, incepand din 1970 de la lansarea lui Mk1. Desi noul model reprezinta in primul rand o revolutie digitalizata a interiorului si sistemelor de asistenta, intotdeauna exista baza tehnica pe care se pot “forta” performante mai interesante. 

Cum deja intreaga masa media a laudat caracteristicile de manevrabilitate si comportamentul rutier impecabil, ABT intervine chiar la partea de suspensie a versiunilor dotate exclusiv cu controlul adaptiv al sasiului (DCC). In functie de motor si specificatie, garda la sol este micsorata cu 25 sau 30 mm. In afara de un handling imbunatatit, coborarea caroseriei creeaza un context mai favorabil pentru a pune in valoare si cele trei modele de jantele propuse de ABT: ER-C de 18 sau 19 inci cu anvelope de 225/40, respectiv 225/35, FR-C si Sport GR, ambele de 20 de inci, bi-colore si cu anvelope 235/30. 

Din fotografii se poate observa ca jantele au prindere intr-un singur prezon central, iar spitele foarte subtiri  ofera cadrul ideal pentru montarea ulterioara a unor etriere personalizate de dimensiuni mai mari. Pentru moment nu a fost propus si un tuning al motorului, dar ABT anunta pe pagina sa oficiala de internet capana in vara va fi in masura sa ofera o gama de pachete atat pentru versiunile cu benzina, cat si cele diesel.

Share

Leave a Reply

ten − 4 =