HighlightStiri

Aceasta este a saptea generatie a modelului BMW Seria 3!

De 1 octombrie 2018No Comments
;;;;;;;

BMW va prezenta in prima zi de presa de la Salonul Auto de la Paris noua gneratie a modelului Seria 3. BMW Seria 3 G20 se prezinta deja gratie configuratorului online de pe site-ul BMW, aratandu-si fata in diverse nuante, echipari si configuratii pentru interior.

Generatia G20 poate fi astfel identificata in versiunea M340i, cu M Sport Package sau Sport Line. Din punct de evdere estetic, noul BMW Seria 3 se evidentiaza prin agresivitatea sa si liniile mai bine proportionate. Blocurile optice sunt complet noi, disponibile cu LED-uri si tehnologie laser, iar bara frontala este extrem de proeminenta.

In mod evident, BMW a crescut lungimea ampatamentului iar pragurile laterale au fost subdimensionate pentru a oferi mai multa eleganta. Conform configuratorului online al marcii, BMW Seria 3 G20 va dispune de patru nuante de caroserie: Dravit Grey, Tansanit Blue II, Citrin Black II si Vermont Bronze.

La interior vor fi disponibile instrumentarul de bord digital de 12,3 inch, display-ul central de 10,25 inch, butoane noi pentru sistemul de climatizare si volane cu desen nou, in functie de versiunea modelului. Se poate identifica cu ochiul liber ca in cabina schimbarile sunt si mai serioase, calitatea materialelor si designul suferind imbunatatiri majore.

In imaginile aparute pana acum pentru versiunile cu transmisie sport, se poate observa cum levierul cutiei lipseste, insa in mod misterios nu poate fi identificat un alt buton pentru control. Ramane de vazut la prezentarea oficial ce solutie noua a implementat BMW pentru aceste versiuni. Mai multe detalii despre a saptea generatie a modelului BMW Seria 3 vor fi disponibile maine, 2 octombrie, odata cu deschiderea oficiala a unei noi editii a Salonului Auto de la Paris.

Share

Leave a Reply

fifteen + 7 =