Stiri

Acesta este noul Ford Ranger, insa in Europa vine abia in 2023

De 25 noiembrie 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

Noua generatie Ranger este dezvoltata pe o platforma globala, care va fi folosita si de viitorul VW Amarok. Modelul american se aseamana mult cu Ford F-150, fiind o copie mai mica a pick-up-ului de peste ocean. Evolutia stilistica majora este partea frontala, unde apare noul calandru supradimensionat, bagheta ce include logo-ul, plus farurile pe doua niveluri. Designul spatelui este mai cuminte, tot cu forme robuste, ca si la actuala generatie, insa cu emblema bleu supradimensionata. Bena este imbracata complet in plastic, include multe cuple de ancorare si se poate compartimenta in foarte multe configuratii. Chiar si usa batanta a benei are o functie practica, putand fi folosita ca o masa de lucru, unde se fixeaza diferite unelte.

Interiorul a evoluat semnificativ, integrand acum un nou sistem de infotainment cu display tip portret, de 10,1 sau 12 inci. Plansa de bord se aseamana si in acest caz cu a fratelui F-150, cu gurile de aerisire avand model de fagure, iar restul formelor urmand liniile barbatesti ale exteriorului. 

Ford Ranger are in gama de motorizari inclusiv un turbodiesel V6 de 3 litri, provenit tot de la F-150, care a fost cerut pe mai multe piete internationale. Se mai adauga un 2.0 tot cu motorina, care va constitui cea mai cautata versiune pe piata europeana, desi Ford nu a anuntat inca detalii despre modelul destinat continentului nostru. Putem fi siguri insa ca va exista o versiune Raptor, tractiune integrala, respectiv o transmisie manuala si una automata cu comanda by-wire.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373