Stiri

Actualizare pentru BMW iX3 si pret de pornire de 65.039 euro pentru Romania

De 11 august 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

BMW iX3 a primit un upgrade, in special la nivel de echipare, dar si estetic. In continuare, motorul electric dezvolta 286 CP si 400 Nm, avand o baterie de 80 kWh, ce ii asigura o autonomie de 460 km. Aceasta se poate incarca inclusiv la statiile de incarcare rapida de maximum 150 kW. La un wallbox (putere maxima de 11 kW) timpul de incarcare de la 0 la 100% este 7,5 ore. In acelasi timp, o statie de incarcare rapida DC poate alimenta bateria de la 10 la 80% din capacitatea maxima in 32 de minute. O incarcare de 10 minute la una dintre aceste statii ofera suficienta putere pentru a adauga 100 de kilometri la autonomia in ciclul WLTP.

Actualizarile includ un design modificat pentru faruri si grila BMW (mai mare decat inainte si cu contur dintr-o singura bucata), praguri laterale, spoilerul fata si difuzorul spate. In plus, un pachet M sport specific modelului face parte acum din specificatia standard.

Noul iX3 este echipat standard cu faruri LED adaptive cu functie matrix (mai subtiri cu aproximativ 10 milimetri decat anterior), ce includ distributia variabila a luminii, faruri adaptive si lumina de viraje, asistent de faza lunga BMW selective Beam cu functie antiorbire si iluminare dinamica. La partea din spate elementele exterioare ale difuzorului sunt in BMW i Blue, iar contururile stopurilor LED integral sunt marcate si mai precis printr-un cadru negru. iX3 vine echipat standard cu jante de 19 inci, iar optional poate fi comandat un model nou, de 20 inci, cu design specific M, in finisare Jet Black si cu incrustari de aluminiu.

Tot in echiparea standard au fost incluse si scaunele sport, iar BMW Live Cockpit Professional are un display central a carui diagonala a ecranului a fost marita la 12,3 inci. Pachetul M sport include atat o tapiterie a plafonului de culoare antracit, cat si benzi decorative de interior in noul finisaj intunecat aluminium Rhombicle. Exista, de asemenea, o gama de trei variante optionale de benzi decorative de interior.

Sunt disponibile doua linii de echipare, „Inspiring” si „Impressive” cea de-a doua propunand si functia BMW IconicSounds Electric. Creat special pentru modelele BMW electrificate, pachetul de sunete de condus imbunatateste experienta de la volan prin introducerea unui nivel de interactiune. Coloana sonora produsa de automobil variaza ca ton pentru a reflecta modul de condus selectat si intensitatea turatiei motorului.

Productia noului BMW iX3 va incepe in septembrie 2021, la fabrica Shenyang a joint-venture-ului BMW Brilliance Automotive din China. Primele livrari vor avea loc la finalul primului trimestru al anului viitor. Pretul pentru Romania va fi de 65.039 euro, cu TVA inclus.

Share