Stiri

Alfa Romeo 4C facelift, anuntata pentru 2018

De 11 decembrie 2017No Comments

Modelul sport Alfa Romeo 4C a primit atat pentru versiunea coupe cat si pentru cea cabrio un facelift minor in acest an.

Cu toate acestea, Alfa Romeo doreste sa faca un facelift adevarat modelului si l-a anuntat pentru 2018. Alfa Romeo 4C va dispune, cu aceasta ocazie, si de imbunatatiri tehnice, conform inginerului sef Roberto Fedeli. Vanzarile la versiunea facelift vor debuta abia in 2019, cand 4C va primi, cel mai probabil, si o motorizare noua. Odata cu aceasta, sunt asteptate schimbari la suspesie si la sistemul de directie, elemente criticate pe actualul model.

Revenim in Formula 1 si avem nevoie ca 4C sa fie masina noastra de top”, a declarat Fedeli.

Alfa Romeo 4C este propulsata de unde motor turbo de 1.75 litri cu 237 cai putere si un cuplu maxim de 350 Nm. Modelul accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4,1 secunde, insa in viitoarea configuratie este asteptat sa fie ceva mai rapid.

Din punct de vedere stilistic, facelift-ul va insemna in principal noi nuante de caroserie si posibilitati superioare de personalizare. In plus, noul 4C nu va mai beneficia de o transmisie manuala, cerutat tot mai putin de clienti.

Share

Leave a Reply

2 × three =