Stiri

Alfa Romeo ar putea prezenta un 4C mai performant

De 1 iulie 2014No Comments

Compania italiana si-a pus mari sperante in modelul 4C, model ce recent a debutat in Statele Unite, drept pentru care vrea sa ne impresioneze cu o versiune mai puternica, pentru care mai aven insa de asteptat ceva vreme.

Nimic nu este oficial deocamdata, inca Harald Wester, CEO Alfa Romeo UK, a declarat intr-un interviu pentru Autocar ca motorul turbo de 1,75 litri produce “doar” 136 CP/ litru, asadar este loc suficient pentru o versiune mai performanta.

Wester a adaugat ca structura de rezistenta din fibra de carbon poate suporta o putere mai mare, iar un sistem de franare mai performant, care sa corespunda noilor cerinte, va fi disponibil pana atunci.

Nu stim cati cai putere in plus ne pregateste Alfa Romeo, insa cei 240 CP disponibili acum pe 4C sunt suficienti pentru a imprim a masinii 100 km/h in doar 4,5 secunde si o viteza maxim a de 250 km/h. 

Share

Leave a Reply

nineteen − eight =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373