Stiri

Alfa Romeo Giulia si Stelvio – facelift discret, evolutie tehnologica

De 2 noiembrie 2022No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Genele emblematice si pline de substanta introduse de Tonale, mezinul gamei Alfa Romeo, si-au facut in sfarsit aparitia, prin intermediul unui facelift discret, si pe Giulia si Stelvio, modelele veterane din gama producatorului italian.

Noua grila frontala, ce reinterpreteaza intr-o maniera pur contemporana celebra grila ”trilobo”, este flancata de noile faruri Full-LED Adaptive Matrix cu semnatura luminoasa ”3+3”, ce reamintesc de emblematicele modele Alfa Romeo SZ Zagato sau de conceptul Alfa Romeo Proteo. 

Pentru a sarbatori debutul noilor Giulia si Stelvio, Alfa Romeo introduce seria speciala Competizione – o „concentrare” autentica de stil, care va multumi cu siguranta si cei mai puristi fani alfa Romeo. Bazata pe echiparea Veloce si disponibila pentru toate motorizarile, editia de lansare este versiunea de top din gama si se remarca prin culoarea sa exclusiva, gri Moon Light mat si etrierele rosii de frana.

Aspectul sportiv intens al noului Stelvio a fost accentuat de jantele din aliaj de 21 inci. Interioarele se remarca prin sistemul audio Harman/Kardon plus tabloul de bord si scaunele tapitate cu piele cu cusaturi rosii. in cele din urma, editia speciala de lansare include geamuri fumurii si inscriptia Competizione pe laterale si tetiere fata.

Noile Giulia si Stelvio converg catre noua strategie de gama introdusa de modelul Tonale. Sunt disponibile doua modele – Super si Ti – care au fiecare caracteristici distinctive pentru a satisface cei mai pretentiosi clienti. In ceea ce priveste motorizarile, noile Giulia si Stelvio ofera o actualizare semnificativa in ceea ce priveste motorizarile: pe toate modelele din gama, versiunea diesel de 160 CP cu tractiune spate este acum disponibila. si, in sfarsit, exista motoarele puternice, cu tractiune integrala, 280 CP pe benzina si 210 CP diesel. Noile Giulia si Stelvio vor fi disponibile incepand cu luna februarie 2023.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373