Stiri

Alfa Romeo Giulia va lansa un nou limbaj de design

De 5 noiembrie 2013No Comments

Noua directie in care se indreapta brandul italian promite masini dedicate placerii de a conduce. Primul model care va adopta aceasta filozofie va fi inlocuitorul lui 159, Giulia.

Intr-un interviu pentru Autocar, designerul sef Fiat-Chrysler, Lorenzo Ramaciotti, a declarat ca “Designul modelelor Alfa Romeo reprezinta cea mai mare provocare de pana acum”, iar forma modelului Giulia “trebuie sa fie remarcabila, dar sa treaca in acelasi timp si testul timpului”.

Planurile Fiat de a face din Giulia un model global va aduce sub capota acestuia un motor V6 Pentastar pentru piata din SUA, insa versiunea oferita in Europa va beneficia de motorul turbo de 1,75 litri cu patru cilindri care a debutat pe 4C.

Lansarea oficiala este programata sa aibe loc cel mai devreme la sfarsitul lui 2015, constructorul italian intentionand sa ofere doua versiuni de caroserie, sedan si break, precum si posibilitatea de a opta intre tractiunea spate si cea integrala.

Share

Leave a Reply

18 − 9 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373