Stiri

Alfa Romeo MiTo a primit un facelift discret

De 17 iunie 2013No Comments

Fara sa faca prea multa valva, constructorul italian a introdus versiunea rstilizata a modelului Mito. Modificarile stilistice exterioare sunt minore, accentul fiind pus pe schimbarile din gama de motoare.

Grila radiatorului seamana acum cu cea a modelului Giulietta, jantele de 15” primind un design nou denumit “Impression”, in timp ce gama de culori a fost extinsa la zece variante.

Interiorul a primit cateva modificari pentru ceasurile de bord si trei variante noi pentru tapiterie. De asemenea, noul model poate fi echipat cu sistemul multimedia Uconnect care aduce un ecran tactil cu diagonala de 5”, precum si conexiunile Bluetooth, iPod, USB si AUX.

Modificarea principala se afla sub capota, unde constructorul italian a montat propulsorul TwinAir de 0,9 l care furnizeaza 105 CP si 145 Nm. Acesta permite masinii sa accelereze pana la 100 km/h in 11,4 secunde si sa atinga o viteza maxima de 184 km/h. Consumul anuntat de constructor pentru noul motor este de 4,2 l in regim combinat, cu o valoare a emisiilor de Co2 de 99 g/km. Noul model va intra in curand in oferta dealerilor, pretul de plecare pentru piata din Italia fiind de 14.800 de euro.

[widgetkit id=12]

Share

Leave a Reply

thirteen − 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373