Stiri

Alfa Romeo pregateste un sedan premium

De 8 aprilie 2013No Comments

Alfa Romeo va lansa in 2015 un succesor al modelului 166, care va fi bazat pe fratele de grup Maserati Ghibli.Lansarea de noi modele sau intrarea pe unele piete strategice a fost principalele probleme ale celor de la Alfa Romeo in ultima perioada.

Cu toate acestea, apar vesti despre noi produse. Este vorba despre un nou model sedan pe care marca italiana il planuieste pentru 2015. Sursele apropiate situatiei spun ca ar fi vorba despre un rival pentru BMW Seria 5 si Mercedes E-Klasse.

Viitorul model ar fi un succesor pentru Alfa Romeo 166 si va avea la baza platforma utilizata de Maserati pentru segmentul E.

Seful grupului Fiat, Sergio Marchionne, a declarat in trecut ca compania italiana este concentrata pe Mito, Giuletta si 159, insa acum se pare ca in peisaj va aparea si un sedan premium. In realitate, sedanul va fi o versiune Alfa a lui Maserati Ghibli si va utiliza motorul V6 biturbo de 3.0 litri cu 385 cai putere si poate si propulsorul V8 de 3.8 litri biturbo cu 480 cai putere.

Ambele modele vor beneficia si de o motorizare diesel V6 de 3.0 litri imprumutata de la Chrysler. Mai mult, sedanul Alfa Romeo va beneficia si de un sistem cu tractiune integrala.

Share

Leave a Reply

13 − 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373