Stiri

Alfa Romeo va anunta un nou SUV si noul Giulia Coupe

Alfa Romeo va urma sa anunte planurile pentru un model SUV de mari dimensiuni, noul Giulia Coupe si motorizari hibride in gama. Noile planuri ale marcii auto din Milano vor fi facute publice in cadrul evenimentului anual al companiei organizat in luna iunie, la circuitul de teste din Balocco, potrivit Autocar.

Constructorul italian este asteptat cu doua versiuni de caroserie pentru noul Giulia Coupe, in 3 respectiv 5 usi, dar si un nou sistem de recuperare a energiei (ERS). Noul tren de rulare hibrid este construit pe baza celui folosit de Ferrari la modelul sau de top, la raandul sau realizat pe baza tehnologiei imprumutate din Formula 1.

Alfa Romeo va utiliza doua sisteme hibride, primul urmand sa se bazeze pe motorul 2.0 turbo cu 276 cai putere si al doilea pe motorul 2.9 litri V6, regasit pe Stelvio si Giulia Quadrifoglio. Astfel, pentru versiunea 2.0 litri hibrid, sursele indica o putere totala de 345 cai, iar pentru versiunea V6 circa 640 cai putere.

In ceea ce priveste noul SUV din gama Alfa Romeo, aceasta se va baza pe actualul Stelvio insa va creste semnificativ in dimensiuni. Nu este exclus ca trenul de rulare al viitorului SUV sa contina un sistem mild hibrid de 48 volti.

Share

Leave a Reply

17 − 15 =