Stiri

Alfa Romeo vrea vanzari anuale de 300.000 de unitati pana in 2016

De 10 aprilie 2013No Comments

Constructorul italian intentioneaza sa-si tripleze vanzarile pana la sfarsitul lui 2016 si sa inregistreze vanzari anuale de 300.000 de unitati.

Gama de modele Alfa Romeo s-a redus constant in ultimii ani, ajungand acum sa fie compusa doar din doua modele, Mito si Giulietta.

Atingerea unui numar de 300.000 de masini vandute anual ar reprezenta o triplare a vanzarilor pentru Alfa Romeo, totusi, Louis-Carl Vignon – brand manager Alfa Romeo, crede ca modelele ce vor fi introduse in viitor alaturi de mult asteptata revenire pe piata americana, vor permite ca vanzarile Alfa Romeo sa atinga aceasta tinta.

Pentru a-si asigura succesul pe continentul american, Alfa pregateste nu mai putin de sapte modele noi. Dupa ce a lansat la Geneva modelul 4C, constructorul italian va introduce un sedan cu tractiune spate, care va purta numele Giulia, pentru a inlocui modelul 159.

Urmatorul pas este construirea unei berline pe platforma actualului Maserati Ghibli care sa concureze direct cu BMW Serie 5 sau Audi A6.

Lansarea roadsterului cu tactiune spate construit in colaborare cu Mazda va creste considerabil cifra vanzarilor, acest tip de masina fiind foarte popular pe aceasta piata. Pe lista italienilor se afla si un SUV de clasa medie, care nu este vazut ca o prioritate, insa pe viitor ar putea sa intre in productia de serie.

Share

Leave a Reply

seventeen − eleven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373