Stiri

Amenda 600 euro pentru ca a pozat o masina de politie parcata pe un loc destinat persoanelor cu handicap

De 20 august 2015No Comments

politie-parcare

O femeie din Spania s-a trezit acasa cu o amenda de 600 de euro dupa ce a postat pe internet o fotografie facuta de ea cu o masina de politie, un Nissan Qashqai, parcat pe un loc de parcare destinat persoanelor cu handicap.

Incepand cu 1 iulie, in Spania a intrat in vigiare o lege care interzice utilizarea de imagini neautorizate cu ofiteri de politie, deoarece aceste imagine, se justifica in lege, ar putea afecta siguranta lor sau a familiilor ori chiar operatiunile politiei.

Amenda de 600 euro a fost argumentata de politie prin punerea in pericol a unei operatiuni interne. Cu alte cuvinte, politia spune ca participa la o misiune provocata de un act de vandalism care necesita raspuns imediat.

Astfel, politistii aveau dreptul sa parcheze oriunde iar fotografia postata pe o retea de socializare nu a facut decat sa le afecteze onoarea, potrivit purttatorului de cuvat al politiei locale din Petrer, Alicante.

Share

Leave a Reply

two × 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373