Stiri

Angajatii Renault Romania au aprticipat la un cros umanitar

De 1 octombrie 2013No Comments

700 de angajaţi Renault România şi familiile acestora au răspuns „da” şi anul acesta la invitaţia organizatorilor evenimentului sportiv şi umanitar Marşul şi Crosul Casiopeea, ediţia a IV-a.

Peste 500 de adulţi şi copii au alergat sau mers în Parcul Tineretului din Bucureşti, sâmbătă, 28 septembrie, solidari, împotriva cancerului la sân. Cu fondurile strânse din taxele de participare vor fi achiziţionate proteze mamare şi ulterior acestea vor fi donate femeilor care au suferit o intervenţie chirurgicală (mastectomie). Datorită numărului mare de înscrişi, Renault România a obţinut, pentru al treilea an consecutiv, premiul I la Crosul Roz Casiopeea, la secţiunea Corporate Challenge.

 „A fost  motivant faptul că am participat la un eveniment care are o finalitate concretă. Am observat că organizarea a fost mult mai bună decât la ediţia din 2010, la care am participat prima oară (exerciţiile de fitness, sceneta pentru copii, participanţii şi-au putut deplasa copiii în cărucior).

Sunt bucuroasă că Renault România a fost şi anul acesta pe primul loc în ceea ce priveşte numărul de participanţi (şi fiecare dintre noi a contat). Voi participa şi anul viitor pentru că este o ocazie bună să fac mişcare cu familia şi colegii », a declarat Mădălina Cecan, angajat Renault România.

În replică, Vlad Cecan, copilul Mădălinei, în vârstă de 6 ani, a mărturisit că e „foarte bucuros să poată ajuta persoane care au într-adevăr nevoie. Am văzut cum arată în realitate maşinile pentru care lucrează mama şi tata şi mi-a plăcut Scufiţa Roşie şi că m-am dat pe role”. În plus, Vlad a observat când grupul din care făcea parte se apropia de linia de sosire şi a alergat ca să fie primul.

Share

Leave a Reply

three + 6 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373