StiriHighlight

Aplicatia Kia UVO devine disponibila in Romania

De 4 ianuarie 2021ianuarie 7th, 2021No Comments

Incepand din acest an, toate automobilele Kia comercializate in Romania pot fi dotate, optional, cu sistemul telematic UVO CONNECT. In acelasi timp, aplicatia pentru smartphone Kia UVO este disponibila pentru utilizatorii romani, atat in versiunea pentru iOS cat si Android.

UVO dispune de sistemul Kia Live si poate fi comandat impreuna cu sistemul de infotainment cu ecran de 10.25 inci. Sistemul utilizeaza propriul sau card eSIM conectat la internet, pentru a colecta si actualiza in timp real informatii in timpul calatoriei, cum ar fi informatiile in timp real din trafic, previziuni despre starea vremii, puncte de interes si detalii despre potentialele locuri de parcare – incluzand pret, locatii si disponibilitate. In mod absolut necesar, sistemul UVO arata soferilor locatiile statiilor de incarcare, disponibilitate incarcatorului si compatibilitatea conectarii.

A doua functionalitate este aplicatia UVO, care dispune de o serie de functionalitati pentru a oferi utilizatorilor informatii diagnostic despre automobilul lor si rutele pentru calatorii. Aplicatia permite de asemenea utilizatorilor sa activeze o serie de functii ”remote” pentru automobilul lor. in functie de model si nivelul de echipare, utilizatorii pot trimite ”remote” catre automobilul lor trasee pentru viitoarele calatorii, pot verifica locatia automobilului lor si pot accesa rapoarte si notificari privind diagnosticul automobilului lor.

De asemenea, tot in functie de model si nivelul de echipare, utilizatorii pot avea posibilitatea de a activa sistemul de climatizare, pentru a incalzi sau raci habitaclul inaintea unei calatorii.In cazul automobilelor electrice Kia, aplicatia permite utilizatorilor sa verifice de la distanta nivelul de incarcare a bateriei, sa opreasca sau sa reia incarcarea printr-o singura atingere a ecranului.

Share