HighlightStiri

Aplicatia “myOpel” este disponibila in Romania

De 12 mai 2020No Comments

Noua aplicatie “myOpel” aduce o serie de functii noi pentru pentru Corsa-e și Grandland X PHEV, oferind informatii privind autonomia, punctele de incarcare si costul/kW cel mai bun, ori incalzirea/racirea habitaclului inainte de calatorie. De asemenea, se poate afla nivelul de incarcare al bateriei, selecta ora de incarcare si porni aerul conditionat oricand. Aplicatia „myOpel” ofera, de asemenea, notificari precum programarea in service.

Calculul autonomiei ia in calcul, in afara de starea de incarcare a bateriei, si stilul de condus anterior. Daca un Opel Corsa-e este condus eficient, acest fapt este reflectat in mod corespunzator in estimarea autonomiei ramase. Daca s-a mers mai sportiv, afisajul arata o estimare diferita a autonomiei, chiar daca starea de incarcare a bateriei este identica cu cea din cazul precedent.

A doua functie controlata de la distanta se refera la gestionarea tarifelor. Cand Corsa-e sau hibridul plug-in Grandland X sunt conectate, utilizatorii pot planifica ora la care ar trebui sa inceapa incarcarea. Daca energia electrica este mai ieftina noaptea, pot fi evitate preturile mai mari din timpul zilei prin programarea incarcarii autovehiculului pe timpul noptii, economisind astfel sume importante. 

myOpel” poate programa de la distanta si sistemul de climatizare, astfel ca setarea temperaturii interioare poate fi facuta inainte de inceperea calatoriei, indiferent daca temperatura exterioara inregistreza valori de minus 10 sau plus 30 de grade Celsius.

Share

Leave a Reply

4 × 3 =