Stiri

Apple, banuiti ca fac teste pe masini la o fosta baza a marinei americane

De 17 august 2015No Comments

apple-logo

Zvonurile conform carora Apple ar lucra la o masina se intetesc dupa ce gigantul din tehnologie este dat ca unul dintre subcontractorii unei baze de teste pentru masinile autonome.

O fosta baza a marinei americane se pare ca va fi inchiriata de Apple, insa compania americana n-a dorit sa spuna ce cauta intr-o facilitate de teste pentru automobile si care este situata in San Francisco Bay Area. Apple, producator de computere Mac si telefoane iPhone, n-a specificat ce fel de activitate intreprinde in viitoarea facilitate de teste, conform spuselor oficialilor de la GoMentum Station, cei care inchiriaza locatia.

Centrul de testate este ideal pentru producatorii auto pentru ca are infrastructura unui oras, sunt strazi, cladiri, intersectii, insa lipsesc oamenii. GoMentum Station are nu mai putin de 20 de mile de drumuri asfaltate, ceea ce o face cea mai mare facilitate de teste din lume.

GoMentum Station are deja un contract cu Honda prin care inchiriaza marcii din Japonia spatii pentru testarea tehnologiilor de vehicule autonome si vehicule care comunica intre ele. Cum Apple si-a aratat interesul pentru inchirierea acestui centru de testare si cum centrul apartine unei companii publice, legea accesului la informatie a putut face public acest interes.

Oficialii fostei baze a marinei americane au dezvaluit in cele din urma ca nu s-a ajuns la o intelegere cu Apple si ca oficialii Apple nu au vizitat inca locatia.

Share

Leave a Reply

4 × four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373