Stiri

Apple si Google cauta spatii pentru dezvoltarea masinii autonome

siliconvalley

Dupa sursele din zona de imobiliare, atat Apple cat si Google cauta spatii noi in zona Golfului San Francisco pentru noi facilitati banuite a fi orientate in directia dezvoltarii masinii autonome.

Daca Google este in mod cert confirmat ca lucreaza la o tehnologie care sa permita masinilor sa mearga singure, in cazul Apple abia se identifica o serie de indicii care sugereaza ca gigantul IT va dezvolta o masina, insa nu neaparat una autonoma.

Victor Coleman, managerul Hudson Pacific Properties, a afirmat ca sunt la mare cautare facilitatile pliabile centrelor de cercetare si dezvoltare. Coleman a subliniat ca Google este in cautarea unui spatiu de aproximativ 130.000 metri patrati in timp ce Apple doreste un spatiu de peste 250.000 metri patrati.

Mai mult, producatori auto precum Toyota, Tesla, BMW, Mercedes si Ford  sunt, de asemenea, in cautarea unor astfel de spatii, tot mai scumpe si mai rare in regiunea unde piata imobiliara a explodat in ultimii ani pe fondul expansiunii mondiale a afacerilor din Silicon Valley.

Share

Leave a Reply

ten + 1 =