Stiri

Ares S1 Speedster, editie limitata targa

De 10 aprilie 2022aprilie 12th, 2022No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Carosierul italian Ares Modena a dezvaluit cel mai nou model al sau, denumit S1 Speedster. Acesta este derivat din S1 Project si S1 Spyder, introducand insa cateva elemente particulare de design, precum parbrizul propriu-zix, farurile si barele de protectie cu un nou design, dar si cele trei ecrane din habitaclu, inclusiv pentru pasagerul din dreapta. 

In traditia fiecarui proiect propus de Ares Modena, nivelul de personalizare este aproape infinit in ceea ce priveste materialele, finisajele si culorile. Un element regasit insa in orice exempar Ares ramane tunelul central din fibra de carbon.


De altfel, intreaga caroserie este realizata din fibra de carbon, in vreme ce grupul motopropulsor este de origine Chevrolet: un V8 aspirat montat central, asociat cu o transmisie cu doua ambreiaje si opt trepte. Deocamdata nu au fost anuntate datele tehnice, dar se estimeaza o putere in jurul a 700 CP. Ares S1 Speedster va fi produs in serie limitata de 24 unitati, fiecare dintre ele fiind complet personalizabila. Comenzile sunt deschise, pretul fiind comunicat la cerere.
Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373