Stiri

Asa ar putea arata noua limuzina prezidentiala din Rusia!

De 19 iulie 2013No Comments

Marussia Motors si site-ul Cardesign.ru au organizat un concurs in care au cerut celor care doreau sa participe sa creeze o noua limuzina prezidentiala pentru Vladimir Putin, presedintele Rusiei.

In doar cateva saptamani, au venit nu mai putin de 120 de propuneri iar dupa cateva runde de selectie, Yaroslav Yakovlev si Bernd Weel au fost declarati castigatori. Cei doi au lucrat impreuna la schitele pentru noua limuzina Zil.

Creata digital, limuzina tine sa exprime autoritate si putere. Se remarca printr-o capota foarte lunga si o parte frontala extrem de agresiva. Liniile stilistice nu se indeparteaza de ideea de eleganta, insa impozanta este caracteristica de baza. Spatele, mai scurt, scoate in evidenta evacuarile duble si bara distincta.

Nu exista informatii daca Vladimir Putin a vazut sau nu proiectul, insa in mod cert acesta arata mai bine decat vechiul Zil sau noul concept Zil.[widgetkit id=32]

Share

Leave a Reply

four × 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373