HighlightStiri

Aston Martin a prezentat noul Vantage

De 21 noiembrie 2017No Comments
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Dupa o campanie sustinuta de teasere, Aston Martin a ajuns in punctul in care nu mai avea nimic de facut decat sa ridice valul de pe noua generatie a modelului Vantage.

Marca britanica anunta ca noua generatie este construita de la zero, mai precis are un nou sasiu, un nou motor si noi tehnologii la bord. Sub capota masinii sport regasim motorul AMG V8 de 4.0 litri cu 503 cai putere si un cuplu maxim de 685 Nm.

Aston Martin anunta ca motorul va fi oferit in compania un transmisii automate ZF, etajata in 8 rapoarte, urmand ca versiunea manuala sa fie disponibila undeva in viitor.

Cel mai grea munca a revenit insa designerilor Aston Martin, in conditiile in care vechea generatie fusese catalogata splendida.

Designerii englezi au reusit, preluand elemente de pe DB11 si modelul DB10 construit exclusiv pentru filmarile la ultimul Bond, sa creeze o masina sport care imbina agresivitatea cu eleganta si respecta moda actuala stilistica, cea in care formele sunt ingustate pentru a face loc minimalismului. Ce a iesit se poate vedea cu ochiul liber in galeria foto de mai jos:

Share

Leave a Reply

nineteen − seventeen =