Stiri

Aston Martin a sarbatorit 100 de ani cu James Bond

Daniel Craig, interpretul ultimelor filme din seria James Bond, a fost invitatul de onoare al evenimentului prin care Aston Martin a celebrat 100 de ani.

Actorul Daniel Craig a fost invitatul de onoare al evenimentului prin care Aston Martin a sarbatorit 100 de ani de existenta, o petrecere organizata pe legendarul circuit de la Nurburgring. Ultima editie a Cursei de 24 h de la Nurburgring a fost pentru Aston Martin momentul ideal de a sarbatori 100 de ani.

Cu patru masini participante la cursa si inca 100 de automobile, marca britanica a organizat un eveniment special, care a permis celebritatilor invitate sa participe la o parada de-a lungul celor 22,8 km ai „Iadului Verde”.

Dintre invitati nu putea lipsi Sir Stirling Moss, castigator in 1959 cu DBR-1 al unei curse de 1000 km la Nurburgring. Insa legendarul pilot a fost pus in umbra de prezenta ultimului actor al seriei James Bond.

Interpretul spionului 007 a condus parada de la volanul lui Aston DB5 argintiu. Toata petrecerea a avut un aer exclusivist, accesul camerelor de vedere fiind strict interzis. Printre participanti s-au mai numarat David Richards, seful Prodrive, si multi alti clienti din Europa

Share

Leave a Reply

two × 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373