Stiri

Aston Martin a vandut aproape toata productia lui Vantage din 2018

De 24 noiembrie 2017No Comments

Noul Aston Martin Vantage are dificila misiune de a aborda noi clienti, insa lucrurile par sa mearga intr-o directie foatre buna, deoarece peste 80% din totalul productiei de anul viitor a fost vanduta intr-o saptamana.

Atragerea unui nou segment de clienti a impus o schimbare drastica de strategie, motiv pentru care noul Vantage este atat e diferit fata de restul gamei Aston Martin. Tinta principala este modelul Porsche 911, de unde ar urma sa provina si cea mai mare parte a noilor clienti.

Cu un pret de plecare de aproximativ 150.000 de dolari, noul model nu este chiar ieftin, insa acest lucru nu a impiedicat vanzarea unui procent de 80% din productia de anul viitor in doar o saptamana.

Constructorul britanic spera sa obtina vanzari record cu acest miodel, pe care se bazeaza, intr-un fel, viitorul marcii.

Pentru viitor, Aston Martin pregateste lansarea noului Vanquish, in 2019, cand ar trebui sa vedem si modelul DBX, interpretarea unui SUV dupa filozofia constructorului britanic. Cea mai intresata lansare insa va fi cea a primului model electric, RapidE, pe care il vom vedea, probabil, un an mai tarziu.

Share

Leave a Reply

6 − four =