Stiri

Aston Martin comercializeaza masini clasice

De 25 iunie 2013No Comments

Profitand de experienta acumulata in domeniul automobilelor clasice, in cei doi ani scursi de la deschiderea centrului de restaurare, Aston Martin a decis sa se implice direct in vanzarea automobilelor istorice care poarta acesta sigla.

Aston Martin a deschis oficial “Heritage Showroom”, localizat in cladirea Olympia  din sediul companiei, unde vor fi vandute modele istorice pana la DB7 inclusiv. Clientii care vor achizitiona un Aston clasic in acest mod vor beneficia de “suportul si experienta diviziei de restaurare” a constructorului britanic.

Kingsley Riding-Felce, director Aston Martin Works, a spus „Finalizarea cladiri Olympia marcheaza sfarsitul reamenajarii si ofera o locatie potrivita pentru departamentul nostru de vanzari. Aston Martin Works poate oferi acum clientilor sai un serviciu de exceptie, dedicat modelelor istorice, care cuprinde toate activitati;e, de la vanzare, service, intretinere si restaurare.”

Share

Leave a Reply

3 + 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373