Stiri

Aston Martin DBX707 devine cel mai puternic SUV de lux din lume

De 1 februarie 2022No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

Englezii ofera o noua versiune pentru modelul DBX, care devine cel mai puternic SUV de lux din lume, cu o putere de 707 CP si cuplu de 900 Nm. Motorul este acelasi V8 de 4.0 litri, twin-turbo din care au mai fost obtinuti 157 CP si 200 Nm fata de versiunea “normala” DBX.

Si transmisia a fost schimbata, astfel ca in locul celei cu convertizor de cuplu, DBX707 are o transmisie automata cu ambreiaj in baie de ulei, care permite o schimbare mult mai rapida a treptelor. Masina realizeaza un sprint de la 0 la 100 km/h in 3,3 secunde, iar Aston Martin a lucrat si la sistemul de franare, oferind in standard solutie cu discuri ceramice, de 420 mm diametru la puntea fata si 390 mm la cea spate.

Noul model vine echipat cu jante de 22 inci, dar poate primi optional si de 23 de inci. DBX707 are un o noua versiune a diferentialului spate cu alunecare limitata, sistem de suspensie pneumatica recalibrata, iar modurile Dynamic Drive au primit modificari, pentru a permite ca “Race Start” sa fie disponibil in modurile GT Sport si Sport+.

Si la interior apar comenzi specifice acestei versiuni, cu o consola centrala usor restilizata, butoane dedicate pentru modurile suspensiei, ESP, esapament activ si selectarea modului manual al transmisie. Din exterior masina se recunoaste la partea frontala prin grila frontala marita, un design schimbat al luminilor de zi, noi fante de admisie a aerului si spoiler profilat. In spate apar un eleron integrat deasupra lunetei si difuzor generos ce integreaza evacuarile.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373