Stiri

Aston Martin iubeste ideea ca Adrian Newey sa faca o masina de sosea

De 17 august 2015No Comments

aston-martin-dp-100-vision-gran-turismo-concept

O idee, un zvon,  o susoteala ar putea fi transformate in realitate. Si ar fi un lucru cu adevarat mare pentru lumea supercarurilor auto, daca se va concretiza.

Pornim de la ipoteza data ca Aston Martin, Red Bull si insusi Adrian Newey ar urma sa lucreze la proiectul unui automobil de sosea. In chestiunea data vine Andy Palmer, CEO Aston Martin, sa faca putina lumina si sa nasca si mai multe intrebari.

E rar fum fara foc”, spune Palmer. Spusele sefului Aston Martin sugereaza mai degraba dorinta lui de a concretiza un astfel de proiect. Tot Andy Palmer vine si spune: „nu exista un astfel de program autentificat”, marcand poate faptul ca nu s-a semnat inca nimic.

Data fiind situatia, exista o prima sursa pentru posibilitatea semnarii unui astfel de contract, prin care liderul aerodinamicii absolute cand vine vorba despre masini de curse s-ar putea angaja, probabil pe banii Red Bull si resursele de productie Aston Martin, sa faca un supercar care sa ajunga pe sosele. Cert este ca ideea exista iar pana la finele anului sunt sanse sa fie chiar concretizata.

Share

Leave a Reply

twelve − 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373