Stiri

Aston Martin planuieste cea mai mare productie din istorie cu noul DB9

De 24 iunie 2014No Comments

Aston Martin a dezvaluit cateva detalii legate despre strategia de dezvoltare din viitorul apropiat iar presa britanica dezvolta informatia spunand ca va va fi cea mai mare ofensiva pe segmentul de productie din istoria marcii.

Cu ajutorul unei noi platforme si a unei noi filosofii de design, noua linie de modele Aston Martin va arata diferit fata de ceea ce exista astazi iar producatorul britanic se va apropia de marci din segmentul sau mai bine pozitionate, cum ar fi Ferrari.

Cum viitoarea platforma VH va fi mult mai flexibila, Aston Martin va putea marsa mai mult pe diferite stiluri si diferite versiuni de caroserii. Mai mult, toate acestea vor veni in compania noilor motorizari AMG, clientii urmand sa se bucure de propulsorul V8 biturbo de 4.0 litri si de un motor V12 bazat pe AMG-ul de 6.0 litri.

Ofensiva Aston va incepe cu modelul DB9, care se afla in acest moment in procesul de dezvoltare, si care va fi gata in 2016, lansarea pe piata urmand sa se faca un an mai tarziu.  

Share

Leave a Reply

sixteen − fourteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373