Stiri

Aston Martin V12 Vantage S, prezentare oficiala

Constructorul britanic Aston Martin a prezentat cel mai rapid model din gama, V12 Vantage S.

Noul Aston Martin V12 Vantage S poate atinge o viteza maxima de 330 km/h, ceea ce il face cel mai rapid model din gama, in afara de editia limitata One-77.

Puterea vine de la un motor V12 de sase litri care furnizeaza 573 CP si 620 Nm, si este furnizata catre rotile din spate prin intermediul unei cutii de viteze robotizate cu sase trepte, Sportshift III AMT.

Cu o masa proprie de 1.665 kg, Aston Martin V12 Vantage S poate atinge o viteza maxima de 330 km/h si poate accelera de la 0 la 100 km/h in mai putin de patru secunde.

Suspensia adaptiva dezvoltata de Bilstein ofera trei setari, franele ceramice sunt preluate de la One-77, iar constructorul ne promite ca sistemul de control al stabilitatii poate fi decuplat complet.

Scaunele realizate din carbon si interiorul sunt taoitate cu piele Alcantara, iar contra cost se poate opta pentru un pachet „Carbon”. Livrarile vor incepe catre sfarsitul acestui an, iar pretul de pornire va fi de aproximativ 160.000 de euro.

Share

Leave a Reply

5 + 9 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373