Stiri

Aston Martin Vantage prezinta o (ultima) editie limitata V12

De 19 martie 2022No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Rezervat in general modelelor mai mari ale marcii, motorul V12 ajunge sub capota lui Aston Martin Vantage, pentru o editie limitata, de 333 de exemplare. Probabil ca este ultima data cand un Vantage este disponibil cu o astfel de motorizare, avand in vedere viitorul electric anuntat pentru marca britanica. Oricum, toate unitatile, exclusiv cu caroserie coupe, au fost deja rezervate. Viitorii clienti vor primi o masina de 700 CP si 753 Nm, dezvoltati ce acest V12 biturbo de 6 litri, preluat de la DBS. 

Comparativ cu Vantage F1 Edition V8 de 4 litri, editia limitata este mai puternica cu 165 CP. Aston Martin a rezervat modelului o transmisie automata ZF cu opt trepte si diferential autoblocant mecanic, in vreme ce performantele sunt demne de o editie limitata: 3,4 secunde pentru 0-100 km/h si viteza maxima de 320 km/h.

Au fost operate multe modificari tehnice, precum folosirea masiva a fibrei de carbon pentru anumite elemente ale caroseriei, arcuri mai dure, sistem de franare cu discuri carboceramice, jante de 21 de inci cu design personalizat si un nou sistem de evacuare pentru un sound mai sportiv. Intreg pachetul aerodinamic a fost imbunatatit ceea ce a adus o crestere a fortei de apasare la 204 kg. 

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373