Stiri

Atalanta Motors revine pe piata dupa 75 de ani

De 2 septembrie 2014No Comments

Atalanta Motors si-a inceput activitatea in anul 1936, ultimul model produs fiimd livrat trei ani mai tarziu. In acesta scurta perioada de timp, compania britanica a reusit sa impresioneze publicul cu designul original si calitatea foarte buna a finisarilor, devenind incet un nume cunoscut in randul colectionarilor. 

Revenitea pe piata a marcii Atalanta Motors este pregatita de ceva vreme, mai exact de doi ani, insa pana acum nu au fost gasite resursele necesare pentru a pune totul cap la cap.

Mult asteptatul eveniment s-a produs insa, iar britanicii au anuntat ca o versiune moderna a modelului Sports Tourer din 1937 va fi expusa la concursul de eleganta de la Hampton Court Palace, bineinteles, alaturi de modelul original.

In ciuda caroseriei retro, noul model beneficiaza de o structura realizata din materiale ultra usoare si de cea mai noua tehnologie pentru motor si trenul de rulare, pentru ca potentialii clienti sa beneficieze de tot confortul si siguranta unui automobil modern, dar si de farmecul unui roadster interbelic.

Share

Leave a Reply

4 + eight =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373