HighlightStiri

Atleta Sara Sigmundsdottir devine brand ambasador Volkswagen R

De 3 aprilie 2020No Comments

Islandeza Sara Sigmundsdottir, una dintre cele mai de succes atlete de CrossFit la nivel mondial, va reprezenta divizia sport R a marcii Volkswagen. Ea a fost aleasa de catre VW tinand cont de calitatile si performantele  in ceea ce toti specialistii denumesc cea mai variata si completa forma de fitness: CrossFit-ul.

Acesta include o gama de exercitii din mai multe sporturi: gimnastica, ridicarea greutatii – in forma olimpica, dar si in cea de fitness -, anduranta, vasle. Sara a castigat CrossFit Open, a doua cea mai importanta competitie din lume in aceasta disciplina, in 2015, 2017, 2019 si2020. A mai castigat, de asemenea, alte competitii prestigioase in Europa si Emiratele Arabe Unite, fiind medaliata cu bronz la CrossFit Games din 2015 si 2016.

Sigmundsdottir si-a dezvoltat pasiunea pentru sportul de performanta la debutul ei in competitii, in 2013. Atunci cand nu se antreneaza sau participa la concursuri, atleta de 28 de ani locuieste in orasul islandez Njardvik si studiaza psihologia. “Sunt mai mult decat mandra sa lucrez cu divizia Volkswagen R, un brand care intruchipeaza atat de bine valorile in care cred”.

Sara va conduce un T-Roc R, echipat cu motorul 2.0 TSI, de 300 CP si 400 Nm, care asigura un sprint 0-100 km/h in 4,8 secunde. Jost Capito, Managing Director Volkswagen R, a declarat: “In calitate de sportiva care concureaza intr-o serie de discipline si tintind perfectiunea, Sara Sigmundsdottir este un ambasador ideal al marcii. Ambitia si performantele sale incredibile reflecta esenta Volkswagen R”. 

Share

Leave a Reply

four × five =