Stiri

ATP Motors, noul dealer Opel din judetul Cluj

De 22 august 2018No Comments

ATP Motors este noul dealer Opel in judetul Cluj, avand sediul in comuna Sannicoara. Noul partener comercializeaza toate modelele Opel disponibile pe piata din Romania, inclusiv intreaga gama de autovehicule comerciale Opel, care cuprinde autoutilitarele Combo, Vivaro si Movano.

Pe langa spatiul alocat comercializarii modelelor Opel, noua locatie ofera toate serviciile post vanzare, de la mecanica, diagnoza si geometrie computerizate, pana la tinichigerie, vopsitorie, piese de schimb si accesorii Opel.

„Acesta este al cincilea an de crestere pentru Opel in Romania. Evolutia excelenta din ultimii ani s-a bazat pe o gama de modele care aduc tehnologii noi in segmentul autovehiculelor de volum, o oferta competitiva si pe adaptarea continua a retelei de distribuitori, astfel incat sa putem raspunde cat mai bine solicitarilor clientilor nostri. Urmarind aceeasi strategie, astazi anuntam un nou partener in judetul Cluj, ATP Motors.” Cristian Milea, Country Director Opel Romania.

„ATP Motors, parte a ATP Exodus Group, se afla intr-un continuu proces de dezvoltare si de adaptare la nevoile pietei auto. Am pornit acum zece ani cu un un singur brand, iar in 2018 avem opt marci in portofoliu. Adaugarea marcii germane Opel in portofoliul nostru in 2011 a consolidat pozitia ATP Exodus Group de jucator important al pietei auto, iar astazi extindem parteneriatul nostru prin deschiderea unui centru Opel in judetul Cluj.

Share

Leave a Reply

twelve − 6 =