Stiri

Audi a prezentat noile S1 si S1 Sportback

De 12 februarie 2014No Comments

Dupa ce ne-a aratat noul model sub forma de teaser, Audi a decis acum sa ne prezinte in detaliu noile S1 si S1 Sportback ce vor fi expuse la inceputul lunii viitoare la salonul auto de la Geneva.

Asadar, cea mai performanta versiune a seriei A1 va fi disponibila inca de la inceput atat in versiunea de caroserie cu trei usi cat si cu cinci. Elementele distinctive sunt relativ discrete si se remarca in special kitul pentru caroerie, care aduce un aspect mai sportiv, cele patru evacuari ale esapamentului, precum si eleronul de pe hayon.

Noul Audi S1 va fi disponibil doar cu tractiune integrala si va fi animat de un motor de doi litri TFSI care produce 231 CP si 370 Nm. Cel mai mic membru al gamei “S” este capabil sa atinga 100 km/h in 5,8 secunde, in cazul versiunii cu doua usi, in timp ce S1 Sportback are nevoie de 0,1 secunde in plus.

Din dotarea noului model nu lipsesc jantele de 18”, farurile cu Xenon, stopurile cu LED si, bineinteles, etrierii de culoare rosie. Culoarea predominanta la interior este negrul, cu accente gri pentru instrumentele de bord si lateralele consolei centrale care preiau culoarea exteriorului. Pedalele perforate sunt realizate din aluminiu, iar scaunele sport pot fi inlocuite contra cost cu unele mai performante cu tetiera integrata.

Cele mai noi modele din gama S sunt programate sa intre in vanzare in a doua jumatate a acestui an cu un pret de pornire pentru Germania de 29.950 de euro, respectiv 30.800.

http://www.youtube.com/watch?v=-Ypg7oKDsGQ

{gallery}Audi S1{/gallery}

Share

Leave a Reply

3 × 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373