HighlightStiri

Audi a prezentat noul A1 Sportback

De 19 iunie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Audi a prezentat noua generati a modelului A1 Sportback, dupa o lunga campanie de promovare a modelului dedicat in mod special condusului urban. Cu un design inspirat din liniile stilistice ale unor concepte precum Sport Quattro si altele, modelul de serie A1 revine la un design agresiv, marcat in mod special de grila masiva si gurile de aerisire gigant.

Striatiile capotei si plafonul vopsit in negru fac din modelul cu o lungime de 4,03 metri si o latime de 1,74 metri un model extrem de atractiv, lucru sporit atat de forma blocurilor optice cat si a stopurilor de lumini. Ideea de hatchback de performanta este ridicata la un nou nivel cand  descoperim designul posteriorului, unde Audi a tinut, cel putin pentru pachetul S Line, sa vina cu un mic deflector si doua fante laterale inserate in bara spate.

Linia de motorizari este deschisa de propulsorul in 3 cilindri cu 95 cai putere  si se termina cu motorul turbo de 1.4 litri si 200 cai putere in dreptul benzinarelor.

Interiorul noului Audi A1 abuzeaza de linia tehnologica specifica modelelor mai mari din gama si adopta in locul display-ului de tip tableta noul Virtual Cockpit similar cu cel de pe A8. Acesta vine insotit de un sistem de infotainment de 8.8-inch MMI Touch.  Deocamdata, marca germana nu a publicat preturile la noul model.

Share

Leave a Reply

eleven − four =