HighlightStiri

Audi a prezentat noul A6

De 28 februarie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

A 8-a generatie a modelului Audi A6 merge pe urmele inaintasilor A7 si A8, creste in dimensiuni si primeste noi tehnologii. Audi a decis sa nu mai astepte data de 6 martie si deschiderea Salonului Auto de la Geneva prezentand online primele imagini cu noul A6.

Modelul castiga cativa centrimetri in latime si lungime si cativa milimetri in plus la inaltime. Elementul vizual care marcheaza noutatea in partea frontala il reprezinta grila care adopta liniile stilistice ale lui A7. In buna traditie, Audi A6 nu rescrie limbajul de design al precedentului model.

Cu toate acestea, designul posteriorului este punctul castigator. Aici, diferentele sunt notabile prin linia cromata care leaga cele doua stopuri frumos desenate si marcate de LED-uri grilate sau prin buza ridicata a portbagajului.

La interior, noul Audi A6 paseste complet in era digitala, mai ales prin sistemul de infotainment de 10 inch sau al doilea display de 8,6 inch folosit pentru functiile de control ale sistemului de clima. Dar lucrurile nu se opresc aici, pentru ca soferul are in fata un instrumentar de bord  de 12,3 inch. Spatiul interior a crescut usor la fel ca si volumul din portbagaj. Soferul are la dispozitie o sumedenie de functii de asistenta bazate pe 5 senzori radar, 5 camere video, 12 senzori de ultrasonici, un scanner laser si pachetul Park Assist.

Audi sustine ca dinamica noului model ofera caracteristicile unei masini sport in timp ce manevrabilitatea este similara cu cea a unei masini compacte. Asta pentru inginerii germani au reconfigurat suspensia, sistemul de directie, care a devenit mult mai precis, iar rotile din spate pot vira pana la 5 grade.

Noul model va debuta pe piata cu doua motorizari, 3.0 TFSI V6 cu 340 CP sau 3.0 TDI cu 286 CP.

Share

Leave a Reply

eleven + 19 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373