HighlightStiri

Audi a prezentat noul Q3

De 25 iulie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Prezent pe piata din 2011, Audi Q3 expunea un limbaj de design care isi avea originile in 2006,  mai precis de la conceptul  Cross Coupe quattro. Noua generatie a crossoverului din Ingolstadt a fost lansata oficial cu o estetica proaspata, dominata de linii mult mai agresive, gandita ca un raspuns la ceea ce ofera deja Mercedes GLA sau BMW X1.

Audi a mers pe mana noului limbaj de design expus odata cu Q8, a implementat o grila masiva cu bare verticale, blocuri optice subtiri si un design frontal marcat de liniile sportive dar si stopuri masive pe spate.

Marca germana a crescut dimensiunile noului Q3, facandu-l cu 9,65 cm mai lung. In acelasi timp, ampatamentul este cu 7,6 cm mai lung, lucru care a dus la cresterea spatiului interior, in special pentru ocupantii locurilor din spate si mentinerea volumului mare al portbagajului.

Clientii noului Q3 se vor putea bucura de instrumentarul de bord Virtual Cockpit de 12,3 inch si display-ul central de 8,8 inch. Una dintre cele mai interesante dotari este tehnologia Connect cu functia “swarm intelligence”, care permite masinilor sa comuncie intre ele in chestiuni privind conditiile meteo sau situatia din trafic. Sistemul va fi disponibil in Europa.

In momentul lansarii, noul Audi Q3 vine cu trei motorizari la nivel global, insa clientii de pe Batranul Continent vor putea alege din gama variata de diesel-uri si benzine puse la dispozitie de grupul VW.

Share

Leave a Reply

13 + nineteen =