Stiri

Audi a prezentat o versiune imbunatatita a modelului A1 e-Tron

De 12 iunie 2013No Comments

Constructorul german a introdus o versiune mai puternica a modelului A1 e-Tron, care beneficiaza de un motor electric ce poate furniza 115 CP si 300 Nm, in crestere cu 13 CP si 60 Nm fata de modelul initial.

Cu aceste performante A1 e-Tron poate accelera pana la 100 km/h in 9,8 secunde, in timp ce viteza maxima ramane limitata electronic la 130 km/h. Motorul electric este alimentat de la o baterie de 17,7 kWh care asigura o autonomie de aproximativ 50 km.

Cand nivelul bateriei este scazut, un motor rotativ de 34 CP intra in functiune pentru a o reincarca si pentru a extinde autonomia la 250 km. Deasemenea, noul A1 e-tron dispune de o varianta imbunatatita a sistemului de control al stabilitatii si de posibilitatea de a alege una dintre cele cinci trepte de recuperare a energiei.

Noul A1 e-tron se afla inca in stadiul de testate, Audi urmand sa produca 80 de exemplare de test care vor parcurge in total un milion de kilometri.

 

 

Share

Leave a Reply

20 − three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373