Stiri

Audi anunta noile A1 Sportback, SQ2 si Q3 pentru 2018

De 30 ianuarie 2018No Comments

Audi a anuntat la sfarsitul anului trecut ca va avea o noutate in gama la fiecare trei saptamani pentru anul 2018. Practic, Audi ar cam trebui sa aduca ceva nou pe piata sau sa innoiasca cam toata gama sa pentru a isi tine promisiunea facuta.

Audi va opera astfel 17 lansari in 2018, iar printre ele se vor afla noua generatie a modelului A6 si debutul crossoverului Q8. O plansa publicata de Audi online releva ca in urmatoarele 11 luni vor debuta si noile A1 Sportback, SQ2 si Q3.

Audi A1 Sportback va renunta la versiunea cu 3 usi si se va vinde exclusive in 5 usi, pe fondul scaderii pietei de hatchback-uri in 3 usi. Modelul va creste usor in dimensiuni si va fi produs de acum incolo in fabrica Seat din Spania, in locul celei din Bruxelles.

In ceea ce priveste noul SQ2, nu mai poate fi un secret ca e vorba de o versiune sportiva a crossoverului Q2 care urmeaza sa beneficieze de aportul a unui motorizari de 2.0 litri existente deja pe S3 si S3 Sportback. Sistemul Quattro standard, 300 cai putere si un cuplu maxim de 380 Nm vor intregi noul Audi SQ2.

Cel mai important dintre noile modele mentionate este noua generatie a lui Q3, crossover care va avea parte de un segment de piata extins si extrem de disputat de producatorii auto.

Share

Leave a Reply

11 − 6 =