Stiri

Audi confirma 11 modele noi

De 17 decembrie 2013No Comments

Constructorul german intentioneaza sa-si esxtinda gama de modele de la 49, cate sunt in prezent, la 60, insa deocamdata nu stim exact care segmente vor primi “intariri”.

Daca ne luam dupa declaratiile boss-ului Audi Rupert Stadler, care a declarat pentru Autocar ca “Vom continua sa scriem aceasta poveste de succes si vom extinde gama de modele de la 49 la 50. Vedem un mare potential, in special pentru segmentul SUV-urilor si cel al limuzinelor”, e destul de clar in ce directie se va indrepta marea parte a noutatilor.

Constructorul german a prezentat deja planul de a lansa un model Q1 pana in 2016, iar zvonurile indica faptul ca Audi incearca sa umple toate “golurile” ramanse pana la Q7, asta insemnand ca, eventual, vom vedea si SUV-urile Q2, Q3, Q6 si chiar un model pozitionat deasupra actualului varf de gama ce va primi numele Q8.

In plamurile Audi exista chiar si un model A9, care sa intareasca randurile automobilelor de lux, eventual cu o caroserie coupe. 

Share

Leave a Reply

two + 6 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373