Stiri

Audi considera inutila o versiune RS8

De 15 octombrie 2013No Comments

Pentru cei care asteptau un model A8 mai performant decat versiunea S, Audi are o veste trista: Audi RS 8 nu va primi unda verde pentru ca ar fi inutil de puternic.

Toata lumea credea ca Audi va incerca sa concureze versiunile AMG ale noului Mercedes S-Class cu un model RS8, insa Audi nu ridica manusa si se multumeste cu modelul S8 pe care in caracterizeaza ca fiind “suficient de performant”.

Ntr-un interviu pentru Car and Driver, inginerul sef de la quattro GMBH, Stephan Reil, exclude posibilitatea construirii unui RS8 pe motiv ca “Orice model RS trebuie sa aduca un plus de performanta de 20%-25% fata de versiunea “S”, iar in acste conditii un RS8 nu ar avea nici un sens. Nebunii de la AMG sunt de alta parere, insa Audi nu simte nevioa unui sedan de 650 CP”.

In aceeasi situatie este si conceptul Nanuk, ce a fost dezvoltat dupa modelul Giugiaro Parcur la insistentele boss-ului Ferdinand Piëch, care in ciuda faptului ca avea potential, nu va primi unda verde pentru productie.   

Share

Leave a Reply

2 × 1 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373