Altele

Audi lanseaza cea mai puternica nava amiral: Noul S8 Plus vine cu 605 CP

De 6 august 2015No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

audi-s8-plus-1

Chiar daca lucreaza la viitoarea generatie a navei amiral A8, Audi nu a fost impiedicata sa lanseze un nou varf de gama pentru generatia actuala – S8 Plus. Audi S8 Plus devine astfel cea mai puternica versiune a limuzinei Audi de pana acum.

Din punct de vedere stilistic, S8 Plus se diferentiaza de S8-ul normal printr-o serie de elemente. Incepem cu  spoilerul spate care vine in culoarea caroseriei sau, optional, in fibra de carbon. Grila single-frame si gurile de aerisire din fata se disting, de asemenea, printr-un finisaj glossy negru iar ventilatiile laterale si structura de fagure a grilei prezinta o structura de negru matuit. Blocurile optice sunt prevazute, cum altfel?, cu tehnologia Matrix LED.

In cabina era nevoie de o tinuta sportiva, motiv pentru care Audi a ales pielea negra si cusaturi rosii. Consola centrala este finisata intr-un negru piano iar pedalierul este din inox. In echiparea standard, printre zecile de dotari, se numara in mod deosebit lumina ambientala, cheia inteligenta prevazuta cu senzori pentru portbagaj, pachetul Alcantara sau asistenta la inchiderea usilor.

Dar cel mai spectaculos lucru pe care il poate oferi noul S8 Plus il reprezinta motorizarea 4.0 TFSI care furnizeaza 605 cai putere si un cuplu maxim de 700 Nm. Cu 85 de cai putere mai mult de S8, noul S8 Plus accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3,8 secunde si poate ajunge la viteza maxcima de 305 km/h.

Din peisaj nu lipseste sistemul de tractiune integrala quattro si transmisia tiptronic cu 8 rapoarte. Noul Audi S8 Plus va fi disponibil din luna noiembrie, la un pret de 145.200 euro in Germania.

Share

Leave a Reply

3 + 12 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373